• Víztisztító kezdő szett kerti medencéhez

Víztisztító kezdő szett kerti medencéhez

11 500 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Gyártó: Weka
Cikkszám: 590.0109.10.00 Kategóriák: ,

Víztisztító kezdő szett kerti medencéhez

Víztisztító kezdő szett medencéhez

Medence alap vízkezelő szett tartalma:

1kg Klór a víz fertőtlenítéséhez

1 Liter Algicid, algásodást gátló

1-1 Liter pH – és pH +

+  lakmusz teszter a pH megállapításához

medencéink mindegyike fel van szerelve a megfelelő víztisztító makro szűrőkkel (homokszűrő )  A makro szűrők csak a lebegő szennyeződést tudják lefölözni (skimmer) a víz biológiai tisztításához vízkezelő vegyszerekre is szüksége lesz, melyet a medencéink átadásakor szintén biztosítunk az induláshoz:  pH beállítás, algátlanítás, a szemmel nem látható szennyeződéseket a makroszűrő (homokszűrő) által felfoghatóvá kell alakítani pelyhesítő anyag adagolásával – pelyhesítés valamint a megfelelő klór (Cl) szintet kell beállítani és folyamatosan pótolni.

Fontos: a vízkezelő vegyszerek pontos mennyisége előre nem definiálható, hiszen a szükséges felhasználási mennyiségek sok változótól függnek úgy mint a hőmérséklet, a víz keménysége, a pH-érték valamint a használat módja és mennyisége.

Az opcionális kiegészítők között szereplő UV-C germicid lámpa beszerelése erősen ajánlott, melynek segítségével a medence víz tisztán tartása sokkal könnyebbé válik és a szükséges vízkezelő vegyszerek mennyisége akár nagyságrenddel is csökkenhet.

A homokszűrő tetején található keverőszelep (fekete színű elfordítható kar) segítségével lehet a medence vízének áramlási irányát szabályozni és a kiülepedett szennyeződések felporszívózásához a porszívó üzemmódot beállítani.

FONTOS: a szivattyú szárazon járását mindenképpen kerülni kell, azaz a rendszert légteleníteni szükséges. Porszívózás megkezdése előtt a porszívó csövét engedjük fel vízzel, hogy a szivattyúnk ne levegőt szívjon !

 

További információk

Tömeg 6 kg
Méretek 38 × 38 × 25 cm