Akció!

Kerti medence Trinidad 593/1

655 000 Ft 599 000 Ft

Az árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Gerendavázas kerti medence 7,5 m3 kisgyerekes családoknak.
Minősített, bevizsgált felszín feletti Weka medence építés.

Gyártó: Weka
Cikkszám: 593.3131.00.00 Kategóriák: ,

Kerti medence Trinidad 593/1

Weka TRINIDAD gerendavázas kerti  medence
Alap méretek:
Lábazat mérete
[cm]
Alapterület
[m²]
Oldalfal magasság
az alaptól
[cm]
Ajánlott
vízszint
[cm]
Max.
vízmennyiség
[liter]
 
310 x 310
 
 
 9.6
 
116
 
105-110
 
7.500
 
 • Általános információk:
  •    Stabil építésű, telített  gerendából készült 45 mm vastag kerti medencetest.
  •    Minden farész gyalult fenyőfából, mélynyomásos impregnálással (telítéssel )  készül a DIN 68800 szabvány szerint

  •    45 mm vastag telített gerendaváz, nút/féder illesztéssel
 • Fontos: ez a típus homokszűrő berendezés és technikai helységet nem tartalmaz, de igény esetén hozzárendelhető lásd: fotókon
 • Maximálisan feltölthető térfogat:  7,5 m3
Talajfelszín felett épített medence előnyei:
 • Magas talajvízszint esetén is könnyen megépíthető
 • Nagyságrenddel olcsóbb a kivitelezés, mintha földbe süllyesztett kivitelű medence épülne
 • Kisgyerekes családok esetén fontos a biztonság. A gyerek nem tud beleesni a medencébe !
 • Ha néhány év múlva mégis megunják, vagy elköltöznek, a medence szétszedhető és újra összeszerelhető egy másik helyszínen.
 • A medence természetes fa gerendaváza minden kertben jól néz ki és harmonikusan illeszkedik a környezetbe.
 • Technikai felszereltség:
  •    12 V-os vízszűrő berendezés  (egyszerű papírszűrős kivitel )
  •    fóliaalátétként textilfátyol geotextil
  •    0,6 mm vastag medence-fólia
  •    a képen látható kétágú medence lépcsővel együtt szállítjuk Önnek házhoz
 • Szükséges tömlőkkel, kötő idomokkal együtt

Fenti ár homokszűrő berendezés és technikai helység nélkül értendő !

Komolyabb Midi homokszűrő berendezéssel gépészettel és technikai helységgel együtt is megrendelhető a medence +199.000 Ft felár ellenében.

Az eredményesebb és jobb minőségű víztisztítás érdekében kérjük tekintse meg homokszűrő berendezéseinket  és UV- lámpás víztisztító berendezéseinket a kiegészítők között ide kattintva: medence kiegészítők

Az egyik leginkább ajánlott kiegészítő víztisztító berendezésünk UV-C germicid lámpánk, amely nagy mértékben  megkönnyíti, kényelmesebbé teszi a víz tisztán tartását.

Helyszíni összeszerelés, beüzemelés munkadíja: 120.000 Ft + Áfa  (alapozási, betonozási munkák nélkül)

Medencénkhez opcionálisan rendelhető  kiegészítő alkatrészek és munkadíjak összefoglaló táblázata a”Műszaki rajzok ” fül alatt látható.

Kerti medencére sokan vágyunk a nyári hónapok alatt, de a kivitelezés költségei és kertünk felforgatása miatt könnyen ellenállunk a csábító vágynak.
Van azonban olyan medence építési lehetőség is, amely a felfújható műanyag medencék világán messze túlmutat, kertünkbe a természetes gerendavázával jobban belesimul és még a pénztárcánkat sem terheli meg annyira, mintha betonvázas süllyesztett medencét építenénk.
Ez a medencetípus a talaj felszíne fölött épül, akár egy gerendaház.

 

 

További információk

Tömeg 382 kg
Méretek 310 × 310 × 116 cm
Telepítési feltételek

A megfelelő alapozás: 10 cm-es vasalt betonlemez vagy döngölt, szakszerűen tömörített sóderágy. Betonlemez készítését is vállaljuk ha kéri 12.000Ft/m2 ártól helyszíntől függően. Praktikus a helyszínre kivezettetni villanyszerelővel egy egyfázisú földkábelt is a gépészet részére.

Trinidad-Medence-árakdíjak-2018  Trinidad-Medence-árakdíjak-2018

Trinidad-Medence-árakdíjak-2017  Trinidad-Medence-árakdíjak-2017

Medence építés / kivitelezés kívánság szerint: 1., Megfelelő fogadó felület, alapozás kialakítása. Javasolt alap: 10-15 cm döngölt sóderágyon 10 cm vasalt simított betonlemez.   A betonlemez legyen vízszintes (hiszen a medencében a víz mindig vízszintes lesz ) és legyen sima.  Helyszíntől függően kérheti az alapozás is tőlünk: lásd összefoglaló táblázatunkban 2., Az alapozást követő 1-2 héten belül felépítjük kertjében a kiválasztott medence típust. A kivitelezés általában 2 munkanap. 3., Kiegészítők  tetszés szerint választhatók valamennyi medencénkhez: napozó teraszoktól a felületkezelési munkákig. Amennyiben a kivitelezés  összefoglaló táblázatában látható munkafázisokon túli egyéb munkákat is szeretne megrendelni, úgy azt az építési  helyszín függvényében egyedileg tudjuk megbeszélést követően árazni. 4., A medence üzemeltetése:  medencéink mindegyike fel van szerelve a megfelelő víztisztító makro szűrőkkel (homokszűrő )  A makro szűrők csak a lebegő szennyeződést tudják lefölözni (skimmer) a víz biológiai tisztításához vízkezelő vegyszerekre is szüksége lesz, melyet a medencéink átadásakor szintén biztosítunk az induláshoz:  pH beállítás, algátlanítás, a szemmel nem látható szennyeződéseket a makroszűrő (homokszűrő) által felfoghatóvá kell alakítani pelyhesítő anyag adagolásával - pelyhesítés valamint a megfelelő klór (Cl) szintet kell beállítani és folyamatosan pótolni. Fontos: a vízkezelő vegyszerek pontos mennyisége előre nem definiálható, hiszen a szükséges felhasználási mennyiségek sok változótól függnek úgy mint a hőmérséklet, a víz keménysége, a pH-érték valamint a használat módja és mennyisége. Az opcionális kiegészítők között szereplő UV-C germicid lámpa beszerelése erősen ajánlott, melynek segítségével a medence víz tisztán tartása sokkal könnyebbé válik és a szükséges vízkezelő vegyszerek mennyisége akár nagyságrenddel is csökkenhet. A homokszűrő tetején található keverőszelep (fekete színű elfordítható kar) segítségével lehet a medence vízének áramlási irányát szabályozni és a kiülepedett szennyeződések felporszívózásához a porszívó üzemmódot beállítani.Trinidad Medence árak+díjak 2017 FONTOS: a szivattyú szárazon járását mindenképpen kerülni kell, azaz a rendszert légteleníteni szükséges. Porszívózás megkezdése előtt a porszívó csövét engedjük fel vízzel, hogy a szivattyúnk ne levegőt szívjon !